ποιο Είμαστε

Locksmith

Για εμάς

Στρατηγική για την Προώθηση και Διανομή Αποθέματος

Η εταιρία εξειδικεύεται στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών ψηφιακής προβολής και προώθησης τουριστικών επιχειρήσεων.

Η εξειδίκευσή της στην στρατηγική διανομής και πώλησης ξενοδοχειακού αποθέματος, δίνει την δυνατότητα στις τουριστικές επιχειρήσεις, να ενσωματώσουν όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για την μεγιστοποίηση της απόδοσης της επιχείρησης.

Ειδικά για τις ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα παρέχει το μοναδικό Ελληνικό Channel Manager (Κεντρικό σύστημα διαχείρισης και διανομής ξενοδοχειακού αποθέματος) το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε κάθε τουριστική μονάδα να διασυνδεθεί με όλα τα μεγάλα συστήματα (περισσότερα από 100 online συστήματα κρατήσεων) Booking ώστε να διαθέσει δωμάτια στην παγκόσμια αγορά.

0+

Συνδέσεις Καναλιών

0%+

Αύξηση Τζήρου

0+

Καταλύματα

0Κ+

Κρατήσαεις/Έτος

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Η ομάδα μας έχει συνολική εμπειρία αρκετών δεκαετιών, σε θέματα διανομής και πώλησης ξεονδοχειακού αποθέματος, στην Ελλάδα και Διεθνώς!

Απόλυτη Εξειδίκευση, Τεράστια Εμπειρία, Εφαρμογή

Ανάλυση της υπάρχουσας κατάστασης και θέση στην Online αγορά. Σχεδιασμός στρατηγικής σχετικά με την οργάνωση της Online παρουσίας του καταλύματος. Επιλογή των καναλιών διανομής και πώλησης του καταλύματος για την μέγιστη κατάκτηση της αγοράς.

Read More

Η πολυετή εμπειρία των μελών της ομάδας μας, σε τομείς όπως η Φιλοξενία και η Διαχείριση Ξενοδοχείων, Ανάπτυξης Ψηφιακών συστημάτων διαχείρισης και διανομής τουριστικών προϊόντων, και Ψηφιακού Markeing, παρέχουν την καλύτερη δυνατή υπηρεσία.

Read More

Ξεκινώντας αρχές της δεκαετίας του 2000 με την ανάπτυξη ενός από τα πρώτα συστήματα κρατήσεων στο internet, ουσιαστικά ξεκίνησε το ταξίδι στο χώρο της Online διανομής και πώλησης ξενοδοχειακού απο θέματος. Στις αρχές της δεκαετίας του 2010 γενήθηκε η ανάγκη για ανάπτυξη συστημάτων κεντρικής διασύνδεσης τον συστημάτων κρατήσεων. Αυτή η ανάγκη οδήγησε και την ανάπτυξη του HotelAvailabilities channel manager.

Read More
Locksmith